15 мая 2018 г.

The Abyss — PLATFORMA DE DISTRIBUȚIE DIGITALĂ DE NOI GENERĂRI

Bună ziua, prieteni!



Cine nu știe cum să se bucure de joc? În timpul liber, mulți oameni joacă jocuri. Jocul nu cunoaște niciodată vârsta și statutul societății, toți oamenii se pot bucura de jocuri, tineri vechi, bogați și săraci, iar femeile de sex masculin se pot bucura de joc. Într-adevăr, jocul putea întotdeauna să-i distreze pe toți oamenii.

Jocul continuă să crească și să se dezvolte. Într-un joc există multe patch-uri, care, de regulă, vor fi actualizate de fiecare dată. Cu cât se dezvoltă mai mult jocul, cu atât mai mulți oameni îi plac. Jocurile au o gamă largă de genuri, precum și cum să le joace, de exemplu, jocuri video, jocuri pe calculator, telefoane inteligente, și așa mai departe MMO. D. mai multe jocuri care au loc în comunitate, mai multe dezvoltatorii de joc pentru a face alte jocuri, în mai multe comune lumea jocurilor, dezvoltatorii de jocuri ar trebui să aibă idei proaspete pentru a atrage atenția oamenilor asupra popularității altor jocuri.
Dar, ca de obicei, noul joc este întotdeauna combinat cu avantajele și dezavantajele de pe aproape fiecare parte. Un exemplu este dificultatea de a completa jocurile și valoarea de marketing pentru dezvoltatorii de jocuri.


Mai multe despre Proiectul The Abyss

The Abyss este o platformă de distribuție digitală de generație următoare, oferind comunității globale cu creștere rapidă toate tipurile de jocuri video (libere de a juca MMO-uri și cripto-jocuri fiind o prioritate-cheie), inclusiv titluri AAA. The Abyss oferă un sistem de referire motivant și multi-nivel, care permite jucătorilor să câștige forme de joc și activități sociale, precum și alte plăți ale jucătorilor. Prin aderarea la The Abyss, dezvoltatorii își vor reduce cheltuielile de marketing și vor câștiga chiar și de la jucătorii lor de referință care au plecat deja pentru un alt joc pe platformă.



Cum functioneazã?
Platforma The Abyss oferă dezvoltatorilor o logică fundamental diferită de interacțiune publicitară. Prin cumpărarea directă și vânzarea de trafic orientat reciproc și primirea de plăți chiar de la utilizatorii care părăsesc jocul, dezvoltatorii devin un fel de parteneri. Modelul de interacțiune este astfel modificat de la a fi competitiv și, prin urmare, implică o creștere potențială a veniturilor pentru dezvoltatori.

The Abyss folosește principiul marketingului afiliat, un venit maxim obținut de jucători și dezvoltatori care sunt primii care aduc utilizatori la platformă. Sistemul este orientat spre invitarea și reținerea utilizatorilor mai eficient decât oricare altul din sfera jocurilor video.

The Abyssl oferă o gamă largă de opțiuni profitabile pentru jucători, cum ar fi recompensele recomandărilor pentru realizările de joc și plățile pentru crearea de conținut pentru jucători. Jucătorii obțin acces la numeroase jocuri într-un singur loc, folosind jetonul Abyss, care ar putea crea realizări personale sau comune. Și jucătorii pot câștiga recompense jeton suplimentare prin îndeplinirea sarcinilor în cadrul sistemului de oferte pentru dezvoltatori.
Când platforma Abyss primește o plată, 70% se îndreaptă către dezvoltatorul jocului, iar platforma păstrează restul de 30%. 1/3 din venit este distribuit programului de referire. Referrer primește 4%, 2%, 2%, 1%, 1% din plățile efectuate de 1-5 referințe la nivel.






The Abyss Token


Rețeaua de trimiteri Token Sale (DAICO) va fi transferată la The Abyss și va fi complet integrată cu rețeaua de trimiteri de pe platformă. Bonusurile gratuite primite ca parte a programului de recomandare pot fi utilizate pe platformă după lansare.

VANZARI (DAICO): 18 APRILIE - 16 MAI, 2018

PREȚ:
1 ETH = 6500 ABYSS
1 BNB = 169 ABYSS
Hardcoded în contractul inteligent din 15 aprilie 2018
CAP PACAT: 11 538 ETH
Dacă acest obiectiv nu este îndeplinit, toate fondurile vor fi returnate
MAXIM TOTAL FURNIZARE: 905.625M
Curentul maxim de circulație pentru jetoane în primele 6 luni va fi de 426M.
Toate jetoanele nevândute vor fi arse de contractul inteligent
HARD CAP: 34 615 ETH + 300 000 BNB
ETH
Contribuția minimă este de 0,2 ETH
Primul 24HRS Contribuția maximă este de 20 ETH
Zilele 2+ nu limitează contribuția ETH
BNB
Băncile BNB sunt acceptate numai de participanții internaționali (non-SUA)
Contribuția minimă este de 1000 de jetoane BNB

După deducerea comisioanelor de plată și a impozitelor, dezvoltatorul de jocuri primește 70% din fiecare plată, în timp ce platforma primește suma de 30%.



1- Jetoanele ABYSS atribuite Companiei vor fi înghețate prin contractul DAICO inteligent pentru o perioadă de 2 ani. Jetoanele ABYSS atribuite consilierilor vor fi emise imediat după încheierea vânzării Token.
2- jetoanele ABYSS atribuite jocului Crowdsale includ bonusuri și jetoane de referință. În funcție de numărul de jetoane de bonus distribuite în timpul aglomerării, suma de jetoane de referință va varia de la 2,91% la 3,64%. Toate jetoanele rămase după plățile de recomandare vor fi alocate programelor motivaționale și vor fi utilizate la discreția platformei Abyss.
3- jetoanele ABYSS atribuite Fundației vor fi înghețate de contractul DAICO inteligent pentru o perioadă de 1 an și vor fi utilizate pentru dezvoltarea și dezvoltarea ulterioară a proiectului.

4- jetoane ABYSS alocate pentru rezervă vor fi înghețate prin contractul DAICO inteligent pentru o perioadă de 6 luni. Rezerva va fi utilizată pentru a oferi recompense motivaționale jucătorilor pentru a accelera creșterea ecosistemului în stadiul incipient al exploatării platformei și, de asemenea, pentru a aduce noi jocuri uimitoare pe platformă.




Website:      https://www.theabyss.com/
Whitepaper
Facebook
Twitter

Article Created By
Username: Anatol50
Bitcointalk Profile Link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1703903
ETH Address: 0x92eA6902C5023CC632e3Fd84dE7CcA6b98FE853d

Комментариев нет :

Отправить комментарий