14 сентября 2018 г.

Cloudbric - o platformă de securitate descentralizată universal

Bună ziua, prieteni!


Nașterea internetului a dus la apariția unei figuri a erei. Sfera tehnologiilor digitale continuă să se desfășoare în toată lumea, schimbând pentru totdeauna modul în care oamenii interacționează cu lumea și, bineînțeles, unul cu celălalt. Cu toate acestea, ca și în cazul oricărei revoluții, acest progres tehnologic magnific are problemele și obstacolele inerente și distructive. Problema cea mai serioasă și urgentă din lumea digitală este amenințarea din ce în ce mai mare a securității cibernetice de către intruși, cum ar fi hackerii și escrocii.

Starea de securitate informatică a utilizatorului este, în cel mai bun caz, temporar securizată, în același timp, infractorii cibernetici devin din ce în ce mai sofisticați în mijloacele lor de atac. În mod tradițional, amenințările cibernetice trebuie să fie rezolvate utilizând o varietate de soluții de securitate specifice, care cu siguranță nu dispun de o soluție completă eficientă pentru a proteja toate segmentele de date ale utilizatorilor de internet.


Dezavantaje ale securității moderne centralizate în domeniul cibernetic
Situația actuală din industria de securitate cibernetică a demonstrat că mecanismele tradiționale devin caduce și pierd o fiabilitate globală. Companiile mari își protejează volumele imense de date colectate și încearcă să-și mențină avantajele pe piață, utilizând ultimele evoluții și tehnologii. care nu sunt disponibile pentru utilizatorii obișnuiți.

Siguranță ineficientă
Toată lumea știe abilitatea hackerilor de a intra în orice sistem din orice sferă a vieții. Și asta se întâmplă mereu. Această situație promite să se înrăutățească, deoarece soluțiile centralizate sunt încă limitate semnificativ în ceea ce privește eficacitatea, datorită modelului lor de lucru. Hackerii învață să ia mai multe metode inteligente de atac.
Soluțiile de securitate existente nu sunt echipate pentru a anticipa și a preveni efectele atacurilor, în loc să se bazeze prea mult pe abordări convenționale.
Un număr mare de soluții de securitate special dezvoltate servesc doar la agravarea situației, deoarece consumatorii rămân confuzi și, în cele din urmă, își pierd protecția.


Mai multe despre proiectul Cloudbric 


Proiectul Cloudbric își propune să distrugă sistemul centralizat și spațiul de securitate cibernetică cu soluția sa universală de generație următoare.
Multe funcții inovatoare fac ca soluția lor să fie cu adevărat revoluționară.
Cloudbric nu numai că oferă un ecosistem holistic de soluții de securitate cuprinzătoare oferite de învățarea mașinilor, dar și un sistem de încurajare a participării comunității la programul lor de recompensare. Aceasta este o utilizare cu adevărat nouă a tehnologiei bloc în rezolvarea problemei principale a comunității în domeniul tehnologiilor digitale.

De fapt, modelul tradițional de soluții pentru securitatea cibernetică este în mod inerent eronată și nu poate ține pasul în mod eficient cu spațiul digital în continuă evoluție, de proiect, astfel Cloudbric a identificat trei factori specifici care aduc probleme utilizatorului final:

⏩ Soluții de securitate
Pentru utilizatorul final mediu, securitatea cibernetică poate părea un subiect imens și complex - și cu un motiv bun. Astfel de soluții de securitate funcționează numai în anumite programe și sunt orientate spre anumite sisteme și nu există o soluție eficientă.
În ciuda acestui fapt, oamenii vor dori, în mod evident, să asigure cât mai mult siguranța datelor lor. Ca urmare, utilizatorii sunt bombardați în mod constant cu soluții de securitate speciale, care sunt cea mai bună opțiune de securitate. Din perspectiva perspectivei, în prezent există peste două mii de decizii pe piața mondială a securității cibernetice.

⏩ Datele centrale de informații privind amenințările
În prezent, datele despre informații despre amenințări sunt private și centralizate. Participanții tradiționali colectează o cantitate mare de date despre amenințări (cum ar fi identificarea unui fișier rău intenționat și șabloane de atac), dar stochează aceste date privat.
Acest lucru este ușor de înțeles din motive de profit și de menținere a perspectivelor pieței, dar cu siguranță aceasta nu este cea mai profitabilă abordare a colectării și utilizării amenințărilor. Cunoașterea amenințărilor este împărțită și ascunsă, împiedicând inovarea potențială. Acest model, bazat pe veniturile provenite din securitatea cibernetică tradițională corporativă, nu lasă loc de compensare utilizatorilor care contribuie la menținerea securității ecosistemului.

⏩ Incertitudinea eficacității securității
Această depășire a diferitelor soluții de securitate a dus la faptul că piața modernă conține produse de protecție cu o gamă largă de eficiență. Multe produse de securitate cibernetică sunt create de dezvoltatori fără scrupule care promite mai mult decât pot oferi. Majoritatea acestor produse de pe piața mondială sunt puțin probabil să fie o opțiune financiară sau tehnică pentru utilizatorul mediu.

Aceste probleme, care sunt în general întotdeauna prezente, dar care au fost considerate inevitabile ale întregii lumi digitale, necesită o inovație revoluționară a unei noi soluții.



Revizuirea solutiilor propuse Cloudbric, puteți explora hârtie albă: https://ico.cloudbric.io/upload/file/Cloudbric_Whitepaper_RU.pdf

Cele mai bune proiecte din lumea modernă sunt proiecte care utilizează capacitățile a două sau mai multe tehnologii avansate în soluția lor. Prin urmare, inovațiile tehnice ale proiectului Cloudbric nu vor dezamăgi cu siguranță. Cloudbric oferă o utilizare cu adevărat inovatoare a tehnologiei bloc și inteligenței artificiale pentru a prezenta viziunea unei soluții comunitare deschise, corecte și cuprinzătoare pentru securitate în spațiul digital.

Noi oportunități tehnologice
Cloud Cloud universal și o platformă de securitate universală cu tehnologie de blocare vor conține mai multe componente de securitate pentru utilizatorii finali.
În primul rând, Cloudbric se va concentra pe securitatea Internetului, securitatea calculatoarelor personale și a dispozitivelor mobile, precum și protejarea unităților protejate prin parolă.

Utilizarea blokcheyn cu învățarea profundă modul patentat VISION-Cloudbric, care va fi motorul de platforma Cloudbric vă permite să creați, nu numai o decizie deschisă și transparentă, dar punct de vedere tehnic destul de dificil de a oferi un ecosistem global de securitate cibernetică. care nu era acolo înainte.



Metodă socială unică
Sistemul de funcționare pe platforma Cloudbric este construit pe baza interacțiunii participanților la platforma rețelei sociale, cu abilitatea de a gestiona procesele și de a primi pentru acțiunile lor o recompensă sub forma unei valute interne a proiectului - jetoanele CLB, bazate pe sistemul ERC20.
Fiecare participant are dreptul de a raporta noi amenințări la adresa securității pentru întreaga comunitate și de a primi pentru aceasta jetoane de platformă. Un astfel de sistem va contribui la dezvoltarea largă a unei comunități puternice a proiectului.



Analiza echipei și a companiei
Oricine poate scrie un document impresionant și să creeze un site web convingător, precum și să formuleze ideea proiectului, dar nu toată lumea poate să-și ducă seama de această sarcină.
În lumea criptografiei, este important ca echipa să aibă experiența și capacitățile necesare.

În cazul nostru, proiectul Cloudbric are o echipă calificată. Fiecare membru al echipei are o educație corespunzătoare. De exemplu, CEO-ul și fondatorul companiei TJ Jung are mai mult de un deceniu de experiență pe piața de securitate a informațiilor.

Desigur, echipa Cloudbric este destul de experimentată, datorită rezultatelor excelente ale proiectului Cloudbric. Aceștia sunt experți de vârf din domeniul securității cibernetice, care folosesc multe abilități necesare dezvoltării proiectului.

Cloudbric, deoarece compania a demonstrat o creștere impresionantă și performanță de piață de la începuturile sale în 2015, a început dezvoltarea cu propria lor de criptare a datelor de întreprindere și de securitate Web din Coreea de Sud și regiunea APAC, Penta Security Systems, Inc. Productivitatea Cloudbric este confirmată de numeroasele premii acordate companiei.



Concluzii privind proiectul Cloudbric
⏩ Cloudbric nu este doar lansarea blocării proiectelor, este într-adevăr o soluție minunată pentru una dintre cele mai mari probleme într-un spațiu digital imens, o problemă de securitate cibernetică pentru întregul spațiu digital care poate proteja utilizatorii de criminalii cibernetici.

 Mecanismul tradițional pentru soluțiile de securitate cibernetică a creat un mediu haotic și confuz pentru utilizatorii care nu au o alegere specială de mijloace pentru a asigura securitatea lor sigură și care sunt obligați să cheltuiască sume uriașe pentru o serie de produse de securitate specifice. Soluția Cloudbric oferă un model de lucru complet diferit, care în esență este revoluționar datorită noii utilizări a tehnologiei.

 Combinația dintre inteligența artificială, datorită mecanismului brevetat de tehnologie VISION dezvoltat de Cloudbric și tehnologiei de blocare, va crea un nou mecanism de securitate. Cloudbric nu numai că se străduiește să schimbe industria tradițională de securitate cibernetică, depășind multe probleme cu astfel de inovații tehnice, dar încearcă, de asemenea, să schimbe interacțiunea în spațiu, încurajând participarea comunității în îmbunătățirea întregului sistem de securitate

 Ecosistemul de securitate propus de Cloudbric nu este similar cu orice altă soluție propusă anterior. Datele privind amenințările cibernetice în lanțul blocului vor fi în mod inerent publice, deschise și disponibile în mod liber. Acest mecanism va crea un ecosistem deschis, accesibil și extrem de util pentru toate părțile implicate - o utilizare cu adevărat nouă și benefică a tehnologiei de blocare.


Foaie de parcurs, realizări

Dezvoltatorii de proiecte au pregătit deja Cloudbric Labs - este o resursă gratuită și descentralizată comunitate cu instrumente diferite de securitate, analiză de date și forumurile de discuții. Pe platformă, puteți vedea informații și resurse de securitate care vă vor ajuta să evaluați nivelul de securitate. Laboratoarele Cloudbric vor prezenta o listă extinsă de instrumente pentru comunitate.
Există trei instrumente de securitate disponibile astăzi:
BlackIPedia
Lista adreselor IP suspecte confirmate, capacitatea de a verifica ratingul amenințărilor și de a le bloca în avans.
WAFER
Evaluator pentru a vă asigura că WAF-ul vă protejează în mod adecvat site-ul web.
Indexul amenințărilor
Rapoartele privind cele mai recente vulnerabilități și amenințări au fost analizate.
Pentru a testa platforma, accesați: http://labs.cloudbric.com/


Foaia de parcurs a proiectului (poate fi modificată):




Jetoane de vânzare, ICO

Ecosistemul cloudbric al jetoanelor:
Cloudbric este o întreprindere permanentă cu mii de membri și parteneri și o experiență solidă în dezvoltarea de produse de succes. Cu mii de parteneri și companii care plătesc deja servicii, utilizarea jetoanelor CLB va fi promițătoare încă de la început, astfel încât platforma oferă o reducere de 50% atunci când plătește cu jetoane CLB.



Informații despre jetoanele proiectului Cloudbric:
Tipul tokenului: ERC-20
Colectarea fondurilor la vânzare: 10 000 ETH
1 ETH = 12,500 CLB
1 CLB = 0.00008 ETH
Token-urile pot fi cumpărate numai cu ETH
Pentru vânzări preliminare și de bază, este necesar KYC
Airdrop și Bounty nu necesită KYC
Jetoanele de bonus sunt blocate timp de 3 luni
Restricții pentru țări: China, SUA

Planul de distribuție a simbolurilor CLB
Max. Livrare: 1 miliard CLB (1 miliard CLB)
44% vor fi alocate activităților de vânzare a jetoanelor
25% vor fi alocate Programului de recompense pentru recompense și costuri de întreținere Cloudbric Security Awards
16% vor fi alocate echipei core și echipei Cloudbric
10% va fi alocată ca rezervă de investiții
5% vor fi alocate eforturilor de marketing pentru a ajuta la avansarea jetoanelor CLB.
1-2% sunt rezervate pentru programul airdrop și pentru recompense.

Pentru a cumpăra jetoane de proiect, trebuie să mergeți la site-ul https://www.cloudbric.io/token-sales și să vă înregistrați.


În prezent, există oa doua rundă de vânzări de jetoane, unde puteți primi un bonus de 10%. Termenii tuturor etapelor vânzărilor, consultați tabelul de mai jos:



Informații suplimentare:

Author: 
Bitcointalk Username : Anatol50

Комментариев нет :

Отправить комментарий