9 июня 2018 г.

TipBlockchain - sistem de plată folosind moneda crypto

Bună ziua, prieteni!


Industria Crypto a parcurs un drum lung de la crearea lui Bitcoin de Satoshi Nakamoto în 2008. În ciuda faptului că viteza de acceptare a monedei criptografice a crescut de-a lungul anilor, recunoașterea în masă a noului sistem digital de către societate a fost lentă. Aplicațiile care fac tehnologia de blocare o parte integrantă a vieții de zi cu zi, nu sunt încă utilizate în mod suficient.


De fapt, Internetul a adunat oamenii într-un singur sistem social într-un mod care nu a fost posibil în era anterioară. Știm că utilizatorii de internet pot comunica cu prietenii sau cu familia din întreaga lume, utilizând diverse rețele sociale și alte canale de comunicare.
La începutul creșterii sale, Internetul a fost utilizat în principal de către cercetători, oameni de știință, rețele și entuziaști de calculator și militari. În prezent, Internetul a devenit principalul mod de comunicare, deoarece prin rețeaua sa este mai ușor și mai practic să comunice, să utilizeze recuperarea informației, să se aplice pentru evoluțiile sale, acest lucru oferă utilizatorului mediu capacitatea de a rămâne în contact între ele în orice moment și oriunde în lume. Astăzi Internetul este mai frecvent decât radio cu o jumătate de secol în urmă.

De asemenea, ca și în cazul apariției internetului, au fost create cele mai noi rețele peer-to-peer, cum ar fi BitTorrent, care permit utilizatorilor să facă schimb de informații direct fără participarea unei terțe părți. Iar evoluția naturală a acestui lucru este reprezentată de bijuterii și alte active cripte pe care utilizatorii le pot schimba fără intermediari sau părți terțe de încredere, cum ar fi băncile, centrele de compensare sau sistemele de transfer de bani.
La fel ca pe Internet, Bitcoin a fost inițial disponibil doar pentru tehnologii inteligente, care ar putea descărca codul sursă, să compileze și să execute software-ul. De atunci, au fost introduse mai multe tehnologii și servicii, cum ar fi portofelele de plăți moderne și schimburile cripto-valutare, care au facilitat accesul la activele criptoactive pentru un număr mai mare de utilizatori.


Deși astăzi este mai ușor de utilizat cripto-valută, dar necesită în continuare cunoștințe tehnice: cheia privată, cheia publică, adresa hash, sincronizarea, nodul, niște termeni pe care noii utilizatori ar trebui să le înțeleagă. Acesta este un obstacol în calea distribuției pe scară largă și încetinește serios dezvoltarea industriei criptografice în viața noastră.

Detalii proiect TipBlockchain

Noul proiect TipBlockchain este gata să schimbe această situație, este necesară transformarea pieței de masă a monedei crypto în realitate, este necesar să se creeze platforme convenabile și familiare pentru toți utilizatorii. Toate detaliile tehnice ale protocolului de bază ar trebui să fie abstracte de la utilizatorul mediu, astfel încât utilizarea monedei crypto ar trebui să fie la fel de naturală ca și utilizarea oricărei platforme de social networking.

Video despre TipBlockchain:



Rețeaua principală a proiectului constă în noi dezvoltări de aplicații blockbuster, descentralizate și o comunitate de utilizatori pe platformă. Network Tip oferă soluții end-to-end care conectează întreprinderile cu clienții și utilizatorii finali cu alți utilizatori.
Noile soluții oferă nume de utilizator ușor de utilizat prin care este ușor să găsiți alți utilizatori. Un mesaj instant de utilizator este, de asemenea, integrat în aplicația client, astfel încât utilizatorii să poată comunica și trimite tranzacții de la o interfață de chat cunoscută. Există, de asemenea, o nouă soluție pentru întreprinderi - un sistem de vânzare a bunurilor, ceea ce le facilitează să primească și să proceseze plățile prin intermediul monedei crypto.

Acest lucru este posibil prin intermediul Blockchain Tip: o bază de date indexabilă și care poate fi stocată și care poate stoca informații aleatorii în plus față de adrese și tranzacții. Numele de utilizator, interogările de căutare, mesajele instant și aplicațiile destinate vânzării sunt toate aplicațiile descentralizate care vor fi construite pe această fundație solidă.
Obiectivul nostru este acela de a oferi utilizatorilor soluții convenabile end-to-end pentru companii și utilizatori pentru a elimina frecarea și problemele tehnice comune astăzi atunci când folosiți cripto valută.



Platforma este un ecosistem înfloritor care poate promova utilizarea tehnologiei și, în special, cripto valută pentru mase.
Această platformă va conecta utilizatorii la o varietate de rețele peer-to-peer și la vânzătorii care furnizează bunuri sau servicii.
Pentru a face acest lucru mai ușor, TIP va adăuga, de asemenea, utilizarea de cripto valută pentru a facilita tranzacțiile și ca soluții de plată. Scopul lor este de a încuraja utilizarea pe scară largă a monedei crypto pentru toți comercianții obișnuiți și consumatorii care doresc să creeze o platformă mai practică pentru masele largi de utilizatori.


În mod obișnuit, utilizarea valutei crypto necesită cunoașterea adreselor criptografice, a codurilor QR și a altor tehnologii, însă proiectul TipBlockchain va cere utilizatorilor și întreprinderilor să se înregistreze prin numele de utilizator pentru a le identifica în rețea. În sistem, utilizatorii vor putea căuta și găsi profilul dvs. și pot efectua toate tranzacțiile necesare cu dvs. Procesul de transfer va fi rapid, ușor de utilizat și ușor de utilizat

Aplicațiile Crypto Wallet & Messaging pentru aplicațiile BlockChild includ:
adresa „Smart“, prin care puteți trimite indicativele PONT prietenii, rudele sau comercianți, decizii de tranzacționare, cum ar fi sistemul de vânzări pentru a primi plăți cripto între comercianți și clienți, cu fiecare tranzacție transporta date aleatoare, care conțin informații privind identitatea , informații despre salarizare și primire.



Platforma de proiect TipBlockchain conține simplitatea înregistrării, tranzacțiilor și ușurința de interacțiune. Comercianții primesc soluții de plată gata pentru serviciile lor. Comunicarea cu alți utilizatori se va întâmpla prin mesager. În acest caz, va fi implementat un mod de plată sigur, cu transparență totală.

Proiectul propune utilizarea fluxului principal de monedă crypto, oferind soluții care vor permite utilizatorilor, afacerilor și altor informații utile despre blocaj să fie găsite la fel de ușor ca pe o platformă socială. Proiectul creează un ecosistem în care utilizatorii pot interacționa cu ușurință unul cu celălalt, fără bariere tehnice.


Foaia de parcurs, moduri de dezvoltare





Vânzări de Token, ICO


TIP Token este un cont în rețeaua Tip. Aceasta este moneda internă din rețea, astfel încât este utilizată pentru a plăti pentru tranzacții, servicii de stocare și alte servicii din rețea.
Sfat - Acest utilitar jeton pe care utilizatorii pot folosi la egal la egal conexiuni, utilizate pentru a cumpara lucruri în lumea reală, cu furnizorii care primesc TIP, pentru stocarea pe un consilii descentralizate, baza de date, să plătească taxele de tranzacție în taxele de rețea pentru dezvoltatorii de aplicații noi care rulează în Sfat rețea, pentru a selecta delegați pentru a proteja rețeaua. Delegații trebuie să parieze pe monedele lor și să obțină un premiu ascuns pentru a proteja rețeaua.




Plățile vor apărea ca monedă digitală cu numele TIP.
Token-urile TIP sunt vândute de la 1 iunie 2018 până la 17 august 2018. Toate datele etapelor de vânzare sunt indicate în tabelul de mai sus. Fiecare etapă conține un anumit bonus pentru cumpărători.
Achiziționarea unui token se poate realiza cu o monedă digitală străină, cum ar fi ETH.
Nu uitați să obțineți bonusuri pentru achiziții într-o anumită perioadă de timp.

Tip de tip de etichetă: Ethereum ERC20
Achiziționați cu: ETH
Prețul de bază: 1 ETH = 10000 TIP
Capac dur: 46,450 ETH

În prezent există o vânzare privată - cu un bonus de 200%, care se termină pe 15 iunie 20018.




Proiectul TipBlockchain este rezultatul unei lucrări de echipă condusă de John Wahrmann în acest proiect. În plus, echipa își propune, de asemenea, să ofere cele mai bune beneficii și servicii tuturor celor care doresc să se alăture proiectului.


Informații detaliate despre proiect:

Website:   https://tipblockchain.io/
Telegram: https://t.me/TipBlockchain
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/tip-blockchain-network
Twitter: https://twitter.com/TipBlockchain
Medium: https://medium.com/tipblockchain
Facebook: https://www.facebook.com/TipNetworkio
Instagram: https://www.instagram.com/tipblockchain/
Reddit: https://www.reddit.com/r/TipBlockchain

Author
Bitcointalk Username : Anatol50
Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1703903
ETH Wallet Address: 0x92eA6902C5023CC632e3Fd84dE7CcA6b98FE853d

Комментариев нет :

Отправить комментарий