24 июня 2018 г.

Viva Network - credite ipotecare bazate pe bloc

Bună ziua, prieteni!


Sistemul financiar modern este un sistem în care indivizii și întreprinderile au acces la produse și servicii financiare accesibile și la scară largă care răspund nevoilor acestora - tranzacții, plăți, economii, împrumuturi și asigurări, într-un mod responsabil și durabil. Lipsa integrării financiare este cea mai mare barieră care împiedică avansarea serviciilor financiare pentru populația țărilor din lumea a treia în economia mondială. Cea mai mare parte a populației lumii nu are acces la un sistem financiar accesibil în general, care perpetuează dezechilibrele economice.

În multe cazuri, de afaceri extrem de profitabile pentru persoanele care trăiesc în aceste țări, grupate în algoritmii neprofitabile conturi bancare și de facturare sunt obligați să plătească ratele ridicate ale dobânzilor în mod nejustificat în comparație cu riscurile asociate cu solvabilitatea lor. Incluziunea financiară deschide oportunități pentru progresul economic care ar putea să nu aibă alte intervenții și care poate avea un impact semnificativ asupra capacității unităților familiale de a crește și de a moșteni moștenirea.
Unul dintre principiile principale ale tehnologiei de blocaj este egalizarea nivelurilor de joc pentru a crea o piață descentralizată decentă, transparentă și sigură pentru toți.

Mai multe despre proiectul Viva Network

Vizualizarea video a proiectului:




Noul proiect Viva este o nouă platformă descentralizată pentru finanțarea împrumuturilor ipotecare. Mai precis, platforma este concepută ca o platformă ipotecară pentru oricine lucrează direct pe tehnologia de blocare. Dacă vizitați site-ul companiei, puteți contribui sau afla mai multe despre sistem prin citirea hârtiei albe.
Proiectul Viva este o nouă rețea care va ajuta pe toți cei care sunt interesați de domeniul imobiliar. El conectează cumpărătorii obișnuiți cu cei mai buni investitori, care, cel mai probabil, vor cumpăra o parte din proprietate.

Viva are diferite avantaje care vor fi apreciate de cumpărători și investitori.
În primul rând, platforma utilizează un contract intelectual. Și acest lucru este susținut de o platformă puternică pentru mulțime, care constă în cele mai avansate tehnologii care vor permite cumpărătorilor de case să aibă posibilitatea de a câștiga bani reali și ipoteci.
Platforma este administrată de societăți de finanțare nelimitate și descentralizate pentru împrumuturile ipotecare care au fost concepute pentru a elimina necesitatea de a se baza pe intermediari, cum ar fi instituțiile financiare și băncile, precum și intermediarii financiari.
Viva va fi utilizată pentru a crea noi piețe în domeniul creditării și ipotecilor.
Scopul este de a reduce ineficiența industriei, făcându-l mai accesibil pentru a cumpăra o casă.
Viva permite investitorilor privați care sunt acreditați să achiziționeze active de valoare ridicată din FMS (acțiuni ipotecare fractionare) pentru a lucra. De asemenea, ajută la punerea în aplicare a aplicațiilor care au fost dezvoltate pentru a îmbunătăți procedurile de evaluare și evaluare tradiționale de stat și tradiționale, adesea depășite.

Proiectul este gata să devină parte a revoluției finanțării ipotecare. Există multe documente diferite disponibile pentru platformă, cum ar fi documentul pentru crearea jetoanelor, condițiile pentru politica de confidențialitate și previzualizarea codului pentru vizionarea generală.

Inovația este principala caracteristică a proiectului Viva, tehnologia financiară utilizată în acest sistem este folosită în mod deliberat pentru a atrage o ipotecă mai descentralizată pentru oamenii din întreaga lume. Platforma a inițiat contracte intelectuale pentru utilizarea finanțării ipotecare prin intermediul mulțimilor. Și apoi uneste investitorii cu debitorii prin p2p pe o platformă tehnologică descentralizată și nesigură. Folosind un blocaj de securitate de neegalat este cheia pentru oferte de mare.
Eliminarea diverșilor intermediari în proiect face ca procesul de creditare să fie mai profitabil ca niciodată.

Compania permite pieței libere să aleagă rate de creditare ipotecară pentru debitori. Necesitatea de a deține bănci sau alți intermediari ai serviciilor financiare este eliminată în acest proces, precum și de către instituțiile financiare locale. Bineînțeles, ratele ipotecare la creditele ipotecare vor fi mai echitabile, ceea ce reflectă riscurile asociate acestora, exact în conformitate cu valoarea reală a activului.
Proiectul Viva oferă o modalitate de a finaliza procesul, asigurându-se astfel toate lucrările de transformare a sistemului de finanțare vechi, tradițional și complet depășit.

Misiunea proiectului Viva este de a participa la industria ipotecară globală cu 31 trilioane de dolari, prezentând o modalitate mai rapidă, mai ieftină și mai transparentă de a cumpăra o casă. Viva este un pionier în domeniul tehnologiilor exclusive de creditare ipotecară. Folosind infrastructura intelectuală a contractului, sistemul de finanțare Viva conectează cumpărătorii de acasă direct cu creditorii privați de oriunde din lume - eliminând necesitatea de a se baza pe bănci pentru a obține împrumuturi ipotecare.


Viva a elaborat un plan pentru a aborda fiecare zonă, cu toate că Viva recunoaște posibilitatea ca investitorii numai acreditate în Statele Unite încep să participe în afaceri ipotecare, cu o recuperare inversă, atâta timp cât nu există nici o lege crowdfunding dezvoltat. Viva nu a făcut încă o declarație spunând că planul va respecta cerințele de reglementare aplicabile în orice parte a lumii cu obstacole de reglementare.

finanțare ipotecară de locuințe este stabilit, iar procesul ca o funcție de bază a unei economii de succes există un mediu de reglementare larg și complex. Noi credem că abilitatea de succes a cetățenilor de a deține cu succes o casa este de a aduce beneficii tuturor, și, astfel, va fi încurajată de către administrația locală. Tehnologia cu mare viteză a transformat structurile economice tradiționale. Noi credem că lent țara pentru introducerea unor tehnologii inovatoare, cum ar fi Viva, va fi în cele din urmă forțat să se adapteze la procesul democratic de compensare.

Viva Rețeaua speră că o comunitate mai largă de dezvoltatori de proiecte noi cripto, extinde platforma de rețea Viva pentru a oferi o platforma de servicii integrate în viitor. Cu alte cuvinte, concentrându-se asupra proceselor noastre de bază și de a le rula, vom crea oportunități pentru multe servicii de la terțe părți printr-o serie de cod de integrare API deschis, oferă o platformă platformă de rețea Viva

Viva poate proteja rețeaua de identificare a clienților prin noi metode de criptare pentru a păstra informațiile confidențiale în interior pentru a verifica pe lanțul de bloc, trebuie doar să limiteze informațiile personale. Astfel, lanțul de bloc capturează informații relevante sau prevede exactitatea lor, în cazul auditului, decizii informate, pot fi luate fără divulgarea de informații confidențiale, cum ar fi identificarea clientului.

Aceasta este zona lanțului de bloc, care este încă de maturizare, iar platforma Viva intenționează să contribuie la dezvoltarea lanțului de metode bloc anonim în rețea. Noi practic redirecționeze infrastructura pentru furnizorii de cloud, cum ar fi Amazon, și să urmeze sistemul de standarde de siguranță industrie. Riscul unei încălcări scăzute, dar non-zero, este același ca și în cazul unei companii de tip cloud.

Platforma Viva Network va fi în mare parte open source, cu excepția mașinilor de învățare exclusivă și a algoritmilor automatizați sau de susținere legate de evaluările acasă, profilele de credit, clasificările riscurilor ... Viva Network va adera la conceptul strict API al primului contract, cu publicarea echipei și verificarea Specificațiile API înainte de dezvoltare.


Viva Network Mobile Apps
Împreună cu o platformă web complexă, vom dezvolta aplicații pentru Android și Apple pentru conectarea fără probleme a utilizatorilor și a eficienței. De la portofelele ERC20 la o gamă largă de instrumente diferite, Viva Network include designul mobil necesar țărilor în curs de dezvoltare, cu acces la internet în mod predominant mobil.


Foaia de parcurs a proiectului, modalități de dezvoltare




Jetoane de vânzare, ICO

Moneda internă a modelului economic al proiectului Viva Network este furnizată sub formă de monedă digitală numită VIVA. Jetoanele VIVA au intrat în vânzare începând cu 1 aprilie 2018 și vor fi vândute la 14 august 2018 la un preț de 35.714 VIVA, echivalentul a 1 ETH.
Achiziționarea simbolului în sine poate fi efectuată utilizând moneda criptografică Ethereum.
Nu uitați să obțineți bonusuri pentru achiziții într-o anumită perioadă de timp.
Numărul maxim de jetoane:
3.000.000.000 de jetoane VIVA
Contribuția minimă a ETH permisă de sistemul Smart Contract este 0,001 ETH, iar valoarea maximă ETH permisă fără procesul KYC mai extins este de 7 ETH.


Pentru a cumpăra jetoane, trebuie să accesați https://www.vivanetwork.org/ și să vă înregistrați. În momentul de față puteți cumpăra jetoane cu un bonus de 40% până la 1 iulie 2018.


Bonusuri pe etape de vânzare, tabel:
Vânzare privată Runda 1: bonus de 40%
Vânzare privată Runda 2: bonus de 35%
Pre-vânzare: bonus de 30%
Runda principală de vânzare 1: 25% bonus
Runda principală de vânzare: bonus de 15%
Runda principală de vânzare 3: Bonus bazat pe valoarea contribuției, după cum se indică mai jos:
Reducere de 5% pentru contribuția între 0,9-1,9 ETH
Reducere de 10% pentru depozitele între 1.9 și 1.9 ETH
15% reducere pentru depozitele între 2.9-7 ETH


Informații detaliate despre proiect:

Website:    https://www.vivanetwork.org/

Author: 
Bitcointalk Username : Anatol50
Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1703903
ETH Wallet Address: 0x92eA6902C5023CC632e3Fd84dE7CcA6b98FE853d

Комментариев нет :

Отправить комментарий