18 мая 2018 г.

VOLT - sistem de livrare a mărfurilor pe bază de blockchain

Bună ziua, prieteni!


Fiecare dintre noi a comandat vreodată de la un magazin online orice produs. În special populare astăzi sunt magazinele situate în China. O mulțime de lucruri utile ieftine pot fi comandate rapid direct cu livrarea la domiciliu. Dar trebuie să așteptați, așa cum știți adesea de foarte mult timp. Sistemul de distribuție modern Hub & Spoke este foarte lent și subordonat unui singur centru de sortare. Pentru a livra orice, chiar și o mica marfă, producătorul trebuie să contacteze intermediarii, care colectează mai întâi comenzi în centrele lor de depozitare și apoi formează loturile de mărfuri pe regiuni.

Deci, avem o livrare scumpă, plus un timp de livrare extins de câteva ori. Rezolvarea problemei centrelor centralizate de livrare a realizat un nou proiect VOLT.


Mai multe despre proiectul VOLT

VOLT blokcheyn tehnologie bazată pe platforma, este un nou model de livrare folosind livrarea directă P2P de la producător la cumpărător, întrebarea crucială este posibilitatea de livrare a zilei în mod eficient, spre deosebire de modelele existente astăzi.
VOLT Livrarea se face în aceeași zi, reducând timpul de livrare la două sau trei ore, în timp ce intervalele folosind magazinul online de 1-3 zile.

VOLT oferă câteva funcții moderne:

Descentralizare
VOLT poate crea o platformă universală, terță parte.
Fără intermediari, reducând astfel costurile oferite clienților, și de a crește profiturile în comun pentru producători.
Transparență în muncă
VOLT oferă un model economic transparent de lucru. Toți clienții și producătorii sau companiile de distribuție au dreptul la confidențialitate și transparență a taxelor și cheltuielilor.
Securitatea sistemului
Sistemul de plăți securizată care permite două subiecte certificate P2P trimite și primi numerar, care obține controlul de token-uri interne ale proiectului, atâta timp până când un schimb complet de servicii între cele două părți.

Videoclip despre proiect:




Cum funcționează sistemul VOLT

Modelul de afaceri VOLT leagă clienții și vânzătorii și oferă un număr de algoritmi care utilizează realizările moderne și un sistem direct care utilizează contracte pentru furnizarea simplă a serviciilor. Clienții vor primi un preț minim de expediere, deoarece vor fi luate în considerare doar distanța de expediere, timpul și costul forței de muncă. Pentru calculul exact al livrării, se utilizează unitatea de referință Jula, care determină distanța de livrare. O unitate potențială dezvoltă o regulă algoritmică optimă pentru calcularea sumei acestei lucrări și poate introduce un sistem de licitații mai mici (licitații) pentru mai multe livrări speciale.



Este necesară o singură monedă potențială pentru ca clientul serviciului să solicite livrarea. Relația cantitativă dintre Jula și o singură monedă potențială nu este întotdeauna constantă. Legătura cantitativă dintre Jula primar și moneda unică potențială începe cu unitatea. Raportul cantitativ variază în funcție de valoarea de pe piață.

Un client poate achiziționa o sută de monede pentru un serviciu de livrare, costul căruia este de 100 de monede. Clientul plătește o sută de monede pentru o unitate potențială, unde unitatea potențială corespunde nevoilor sale. Când serviciul este finalizat, blocul potențial trimite cele nouăzeci și cinci de monede clientului sau numai aproximativ 5% (rata este ajustată pentru a obține cel mai mare profit) a monedelor este utilizată ca comision pentru profitul corporației.

Venitul este folosit pentru a avea grijă de o corporație sau pentru a da dividende potențialilor acționari, dar nu și pentru deținătorii de monede. Dacă această metodă trece prin întregul ciclu, cererea pentru o monedă devine în cele din urmă mai mare decât disponibilitatea la bursă, ceea ce duce la o creștere a valorii monedelor. În viitor, cursul monedei Jula și, în consecință, va crește valoarea lui Jula.

Platforma VOLT va uni toți cumpărătorii, vânzătorii și producătorii într-un sistem unic de contacte directe și livrare în cel mai scurt timp, fără intermediari și cu comisioane minime. Pentru planurile directe ale relațiilor dintre participanții la proiect, se vor folosi contracte inteligente care vor putea prescrie toate costurile, ținând seama de distanța de livrare, de timpul și de complexitatea lucrării.

Experiența profesională anterioară
Echipa VOLT are o experiență de peste 10 ani în domeniul livrării, cu serviciul "QuickQuick". Peste 100.000 de clienți lucrează cu QuickQuick (inclusiv parteneri și clienți individuali).



Foaia de parcurs, moduri de dezvoltare



Vânzare de jetoane, conducând ICO

Pentru dezvoltarea rapidă a proiectului VOLT și atragerea investițiilor, organizatorii au lansat o vânzare oficială pe site-ul companiei: https://volttech.io/
Totalul emis 4,000,000,000 jetoane, a căror vânzare este direcționat doar 50%, iar 5% are ca scop de comercializare, 22% transferat la echipa, și 23% transferate în rezerva.
Valoarea minimă și maximă a achizițiilor de cripto-valute nu este limitată.
În momentul în care începe etapa vânzării publice, care începe la 18 mai 2018 și va continua până pe 7 iunie. Pentru a cumpăra jetoane, accesați site-ul și înregistrați-vă.


Proiectul a câștigat o super popularitate cu investitorii, mac, deoarece toate vânzările preliminare private și preliminare au avut loc în câteva ore în loc de câteva săptămâni planificate pentru punerea în aplicare a jetoanelor.

Pe platformă, puteți plăti cu moneda crypt ETH, la o rată de 1 ETH = 50.000 VOLT.




Website:   https://volttech.io/

Author: 
Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1703903
ETH Wallet Address: 0x92eA6902C5023CC632e3Fd84dE7CcA6b98FE853d

Комментариев нет :

Отправить комментарий